602203_428046087283741_1595693056_nЗа себе си мога да кажа, че съм мотивиран и квалифициран терапевт с богат опит в областта. През последните единадесет години наред с усъвършенстване на моите умения съм изградила и значителен кръг от редовни клиенти. Използвам набор от техники в моите терапии, включително ароматерапия, дълбок масаж, лимфен дренаж, точков масаж, антицелулитни терапии с видими резултати и ориенталски терапии за целите на релаксация, рехабилитация и лечение на травми. Смятам, че образованието и самоусъвършенстването са много важни за един професионалист и постоянно изучавам нови техники.

Влизам в хармония с клиентите и искрено обичам работата си. Желанието ми е да помагам на клиентите си за постигане на здраве и благополучие, освен с физическа терапия и със съвети относно по-здравословен начин на живот и правилно хранене.

Аз самата съм в отлична физическа форма, което ми позволява да се справям с дългите смени, а често и с работата през почивните дни. Клиенти често ми казват, че притежавам искряща личност. Обичам да живея живота си пълноценно, запазвайки положителна нагласа във всякакви ситуации. Извън работата си, полагам грижа за двамата си сина, което запълва и повечето от свободното ми време.

Надявам се да се видим скоро и да останете доволни.

Таня